Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت بهداشت تاکنون آمار دقیقی درباره میزان اثربخشی واکسن کرونا منتشر نکرده است؛ همین موضوع به گفته برخی متخصصان باعث کاهش استقبال برخی از مردم از دریافت واکسن شده است.

احمد مهری،  اپیدمیولوژیست و‌ کارشناس بهداشت عمومی گفت: یکی از بحث های مهم در زمینه اقناع مردم، ارائه آمار شفاف و درست در حوزه سلامت است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از شروع واکسیناسیون یک فرصت ارزشمند را از دست دادیم. به صورت دوره های مکرر، سری گزارش های مکتوب در خصوص اثر بخشی واکسن ها ، وضعیت واکسیناسیون و عوارض آن را چاپ نکردیم تا در اختیار مردم و به ویژه پژوهشگران قرار بدهیم.

 یونسیان، اپیدمیولوژیست نیز گفت: اهتمامی برای انتشار اطلاعات درباره اثربخشی واکسن‌ها در پیشگیری از بستری و فوت ناشی از کرونا در وزارت بهداشت نیست. نتیجه آن، این است که واکسیناسیون دوز دوم از دوز اول فاصله دارد؛ چند میلیون نفر نوبت دوز دوم آن‌ها رسیده و دوز دوم را تزریق نکرده‌اند؛ چند میلیون نفر هم که نوبت دوز سوم آن‌ها رسیده، دوز سوم تزریق نکرده‌اند.

به گفته او، قسمت اعظم مردم معاند و معارض واکسن نیستند و به گفته‌های دانشمندان و مسئولان بهداشتی اعتماد دارند؛ اما وقتی اطلاعاتی داده نمی‌شود، دچار تردید می‌شوند.

محمد هاشمی، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفته است: مطالعاتی که در حوزه تحقیقات وزارت بهداشت برای انتشار آمار بستری‌ها و فوتی‌های کرونایی واکسن زده و نزده انجام شده، هنوز به نتیجه نهایی نرسیده اند.

این در حالی است که وزیر بهداشت گفته بود: ۹۰ درصد افرادی که بر اثر سویه امیکرون بستری می‌شوند؛ واکسن تزریق نکرده‌اند.

۶٠ درصد جمعیت کشور با یک واکسن خاص واکسینه شده اند و ممکن است درصد بالایی از بستری شدگان این واکسن را تزریق کرده باشند؛ اما این مسئله آماری است که نیاز به تحلیل درست دارد تا منجر به تفسیر نادرست نشود.

موضوعی که بیگلری به عنوان یکی از متخصصان عرصه واکسن سازی بر آن تاکید دارد.

این اپیدمیولوژیست گفت: در اکثر کشورهای دنیا گزارش در زمینه عوارض و میران اثر بخشی واکسن ها چاپ می شود. متاسفانه از ابتدای انجام واکسیناسیون در کشور تنها یک نمونه گزارش توسط وزارت بهداشت ارائه شده که پر از اشکال  است و از آن زمان بر اساس داده های واقعی گزارش دیگری ارائه نشده است. این موضوع یقینا تاثیر زیادی در کاهش استقبال مردم به  تزریق واکسن و مداخلات نظام سلامت دارد.

گفتنی است  تا به امروز هیچ کدام از واکسن های تولید داخل کشور، مقاله ای به صورت پیش داوری منتشر نکرده اند.

وزارت بهداشت باید داده ها را در اختیار انجمن های علمی و صاحب نظران قرار داده تا با تحلیل های درست و روش شناسی خوب به سوالات مختلف پاسخ داده شود.

بیشتر بخوانید

افزایش شهر‌های قرمز کرونایی با نزدیک شدن به ایام پایانی سال باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا کرونا در ایران وزارت بهداشت نکرده اند واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۶۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند

پس از اعتراف شرکت آسترازنکا در خصوص عوارض خطرناک واکسن کرونای خود، این شرکت شروع به جمع آوری این واکسن از سراسر دنیا کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ شرکت داروسازی انگلیسی آسترازنکا ادعا کرد که واکسن کووید خود به نام واکسیفریا را که یکی از اولین واکسن‌های تولید شده در زمان شیوع کرونا بود، به دلایل تجاری و مازاد شدن دوز‌های به‌روز شده، لغو کرده است.

براساس گزارش النشره، سخنگوی آسترازنکا گفت: با توجه به اینکه از آن زمان (شیوع کرونا) تاکنون واکسن‌های زیادی برای کووید-۱۹ ساخته شده‌اند، واکسن‌های به‌روز شده مازاد در دسترس هستند، این امر منجر به کاهش تقاضا برای واکسووریا شده است که دیگر توقف تولید شده است.

این امر پس از آن صورت گرفت که آسترازنکا آوریل گذشته برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن ضد کروناویروس آن می‌تواند عوارض جانبی کشنده‌ای مانند لخته شدن خون را ایجاد کند.

بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی دیلی میل گزارش داد، آسترازنکا با شکایت دسته جمعی چند میلیون پوندی از سوی ده‌ها خانواده که اعلام کردند آنها یا عزیزانشان به دلیل واکسن معیوب این شرکت مریض یا کشته شده اند، مواجه است. وکلای آنها بر این باورند که برخی از این ادعا‌ها می‌تواند به ۲۰ میلیون پوند غرامت برسد.

آسترازنکا که در کمبریج مستقر است با این اتهامات مخالفت می‌کند، با این وجود در یک سند قانونی که در فوریه گذشته به دادگاه عالی انگلیس ارائه شد اعتراف کرد که واکسن آن در موارد بسیار نادری می‌تواند باعث پایین آمدن پلاکت خون و لخته شدن خون شود. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از سراسر جهان
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • ۲۰ شهید و مجروح در تازه‌ترین حمله اسرائیل به شهر رفح
  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!