Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، مراکز گروه خاص و منع پذیرش آسیب دیدگان اجتماعی در تهران با حضور شهردار تهران و مدیران شهری افتتاح شد. یاور شهر ۱ برای افراد بالای ۶۵ سال، یاورشهر ۲ برای افراد زیر ۱۸ سال، یاورشهر ۳ برای معتادان زخم باز (آقایان)، یاور شهر ۴شفق و  یاورشهر ۶ برای معتادان مردان، یاورشهر ۵ هم برای معتادان زخم باز (بانوان) در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدامین توکلی‌زاده معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ابتدای مراسم گفت: حسی که در قرارگاه اول داشتیم همه برگرفته از صحبت‌های پربار مقام معظم رهبری بود. ایشان تأکید داشتند که این افراد آسیب دیده خانواده ما هستند، در نگاه اول کار سنگینی به نظر می‌آمد اما وقتی همه پای کار آمدند، یک قراری بین ما صورت گرفت تا همه مکلف شویم.

او افزود: رفتار گروهی و فرهنگ کار جمعی تبدیل به توان و روش جدید برای کاهش آسیب شده است. ما ابتدای راه هستیم ولی مسیر و روش درست تشخیص داده شده است و امید به نتایج خوبی داریم.

توکلی‌زاده با بیان اینکه این همدلی فریضه‌ای واجب است، گفت: برخی افراد آسیب دیده به دلیل آنکه بالای ۶۵ سال سن داشتند، جایی برای پذیرش پیدا نمی‌کردند، آنها از محله و خانواده دور افتاده بودند.  مرکز تخصصی برای این دسته از افراد وجود نداشت اما امروز یاورشهرها پذیرای این افراد هستند.

او اظهار داشت: وقتی بحث صغر سنی مطرح می‌شد، نوجوان آسیب دیده‌ای را می‌دیدم که محلی برای پذیرش آنها نداشتیم اما امروز با افتخار می‌گوییم مکان تخصصی برای اینها داریم؛ همچنین معتادان زخم باز در گوشه این شهر مشاهده می‌شدند و تدبیری برای آنها نبود اما امروز با افتخار مرکز پذیرش زخم باز داریم که از آنها میزبانی می‌کند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به حساسیت اعضای قرارگاه برای حوزه بانوان آسیب دیده گفت: امروز درباره مرکزی حرف می‌زنیم که با عزت و کرامت می‌خواهد میزبان بانوان شهر باشد، البته کار اصلی را اعضای قرارگاه انجام دادند و اگر این همت جمعی نبود به این مرحله نمی‌رسیدیم. می‌توانیم با این همت مابقی آسیب‌های اجتماعی شهر را مسأله قرارگاه قرار دهیم و نسبت به حل آنها نیز اقدام کنیم.

کد خبر 692419 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهرداری تهران اعتیاد - معتاد آسیب اجتماعی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری تهران اعتیاد معتاد آسیب اجتماعی برای معتادان آسیب دیده زخم باز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۷۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام

فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار و ۷۴۷ پرونده قضائی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های سطح استان ارجاع شده است گفت: بیش از ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس استان منجر به مصالحه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار جمال سلمانی اظهار کرد: مراکز مشاوره پلیس در عرصه کاهش آسیب‌ها و جرایم اجتماعی و افزایش سطح امنیت روانی در جامعه گام‌های مؤثری برداشته‌اند.

وی افزود: با پای کار آمدن سازمان‌های حمایتی، و دخیل در حوزه آسیب‌های اجتماعی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی می‌توان به صورت گسترده و علمی در حوزه شناسایی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی ورود کرد.

فرمانده انتظامی استان ایلام اضافه کرد: با همت و پشتکار مشاوران و مددکاران اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، تعداد ۱۱ هزار و ۲۸۹ پرونده ضمن صلح و سازش از چرخه کار قضائی خارج شده است.

سلمانی با بیان اینکه ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاع شده به مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است، اضافه کرد: مراکز مشاوره پلیس در راستای رویکرد جامعه محوری پلیس راه‌اندازی شده‌اند.

وی تاکید کرد: اگر با رویکرد فرهنگی و آموزشی مسائل و معضلات اجتماعی حل و فصل شود بار انتظامی در جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

فرمانده انتظامی استان ایلام افزود: شهروندان می‌توانند با شماره گیری شماره ۰۹۶۵۸۰ ضمن ارتباط با کارشناسان مرکز مشاوره از خدمات مشاوره روان‌شناختی، خانوادگی، ازدواج، تربیتی، فردی، تحصیلی، شغلی، گزینش و استخدام، بهره‌مند شوند.

کد خبر 751140

دیگر خبرها

  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • دستور ویژه رئیسی برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس‌جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • رسانه‌ها و معلمان در پیشگیری از خودکشی نقش مهمی دارند
  • دستگاه‌ها در راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد با شهرداری ایلام همکاری کنند
  • همدردی باشگاه هوادار با آسیب دیدگان حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام